Timothy

Timothy

Systemutvecklare

Roll:

Systemutvecklare

Utbildning?

Kandidat examen i Datateknik med inriktning Simulering och dataspelsteknik

Vad arbetar du med?

Just nu arbetar jag som testautomatiserare på ett av Sveriges största försäkringsbolag. Hos kunden är jag en del av deras Dev-ops team, och målet är att leverera en stabil och säker plattform och göra utvecklingsteamens arbetsflöde så effektivt som möjligt. Därför kan arbetsuppgifterna variera lite från dag till dag, men främst arbetar jag med att automatisera manuella systemtester med C# och Selenium.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Som konsult kommer man ofta in i en specialistroll, ofta med kompetens som saknas eller behöver förstärkas hos kunden. Och det jag tycker om med att vara konsult är att känna att man ger ett värde hos kunden. Att min kompetens är viktig och fyller en funktion. Och sen tycker jag om varierande arbetsuppgifter, samt att ha möjlighet att få en inblick i hur system är uppbyggda på ett olika företag. Det är en otrolig chans att lära sig om olika sätt att designa ett system.

Varför jobbar du på Aducera?

Jag känner att jag vill ha en arbetsgivare som tar hand om sina anställda. Ett företag där det viktigaste är att de anställda trivs med sina uppdrag och mår bra. Men att man samtidigt får jobba på stora företag med intressanta produkter. Det känner jag att jag har hos Aducera. Här har jag även stora möjligheter till kompetensutveckling.

photo

Lovisa

Läs mer
photo

Bengt

Läs mer
photo

Dmitry

Läs mer