Vilka vi är

Högpresterande konsultorganisation där medarbetaren kommer först

Aducera grundades 2001 av Per Kallhauge och Fredrik Adolfsson. Båda har mångårig erfarenhet inom de områden Aducera verkar inom och har tidigare jobbat i linjepositioner som bland annat CTO och CFO och som konsulter för företag som Oracle, Cap Gemini och Accenture. Fredrik och Per är aktiva i bolaget som konsulter samt på styrelsenivå.

Vi är ett litet och väletablerat konsultföretag men med stora ambitioner. Våra kunder är stora och framgångsrika företag. Vi är en del av Aduceragruppen, som består av drygt 200 personer. Där ingår också våra två systerbolag: Webforum och Beetroot. Systerbolagen arbetar tillsammans i projekt och har gemensamma aktiviteter inom bland annat kompetensutveckling.

Arbetsklimatet speglas av kontinuerlig förbättring, innovation och glädje. Som medarbetare på Aducera känner man att man är en del i laget som är med och fattar beslut och att man har möjlighet att påverka.

Systerbolag i Aduceragruppen

company

Webforum är en onlinetjänst som hjälper dig att planera, genomföra och följa upp projekt på ett effektivt sätt. Med Webforums onlinetjänst kan du samarbeta med personer från världens alla hörn när du vill, oavsett var du befinner dig. Det enda du behöver är en dator, smartphone eller surfplatta och internet.
Webforum har runt 700 kunder och över 50 000 registrerade användare i ett 20-tal länder. Tjänsten finns idag på sju språk. Webforum är ett svenskt bolag. Driften sker i Sverige och utvecklingen sker i Stockholm och Kiev. Kunderna är allt från mindre företag eller projektgrupper till multinationella bolag, kommuner, landsting och några av Nordens största bygg och IT-projekt.

company

The home of great teams!

Beetroot är ett svenskt/ukrainsk IT-företag med kontor runt om i världen. Vi är specialiserade på att bygga lag av utvecklare och designers, för nya teknikföretag och framgångsrika nystartade företag som långsiktigt vill utveckla sina företag.

Med en kultur baserad på jämlikhet, personligt ansvar och förtroende, använder Beetroot för närvarande 200 rödbetor.

Besök www.beetroot.se för mer information

Våra medarbetare

photo

Dmitry

Systemutvecklare

Läs mer
photo

Kristiina

Affärssystemskonsult

Läs mer
photo

Bengt

Teknisk projektledare

Läs mer